Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Langstraat Heusden Altena

Het samenwerkingsverband Primair Onderwijs Langstraat Heusden Altena (PO LHA) is opgericht door de besturen van 50 scholen in de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand, Heusden en de Aalburg. Het gaat om 48 scholen voor basisonderwijs en 2 scholen voor speciaal basisonderwijs.

Passend onderwijs voor elke leerling Als stichting zetten zij zich in voor een passende onderwijsplek voor elke leerling. Zo dicht mogelijk bij huis, aansluitend op de mogelijkheden van het kind en de wensen van de ouders. Een overzicht van de aangesloten scholen vindt u hier.

Samenwerking Ons samenwerkingsverband werkt nauw samen met instellingen voor jeugdhulp, gemeenten, voorschoolse opvang en het voortgezet onderwijs. Samen pakken we hulpvragen op, denken we met u mee en staan we u op professionele wijze bij in het traject voor passend onderwijs.